fbpx

Analytics

"Zet je data aan het werk'

Bij al onze services is het van cruciaal belang dat we de resultaten die we binnenhalen, kunnen volgen, zodat jij volledig begrijpt waar je resultaten precies vandaan komen. We helpen je een helder inzicht te krijgen in je publiek door middel van onze analysediensten. Online analyses zijn de manier waarop we de meeste van onze beslissingen nemen en een effectieve marketingstrategie leveren. Met nauwkeurige tracking optimaliseren we elke campagne die we voeren om nog betere resultaten te behalen.

Google Analytics

Met een overvloed aan informatie die constant door je bedrijf stroomt, kan je er misschien geen idee van krijgen. Daarom zijn wij er voor jou. Wij vissen naar analytische gegevens zoals flamingo’s naar hun garnalen vissen. Na onze analyses kan je belangrijke gegevens bekijken, zoals:

  • Bezoekersgedrag
  • Demografische gegevens
  • Bounce rates
  • CTR of Click-Through Rates
  • Zoektrends
  • Paginaweergaven
  • Sessie data
  • Acquisitie
    … en nog veel meer!

Conversie optimalisatie

Clicks zijn geweldig, maar de verkoop is waar de inkomsten liggen. Dat krijg je niet zonder ervoor te zorgen dat je website is geoptimaliseerd voor conversie. Als je je louter focust op het genereren van verkeer naar je website zonder na te denken over manieren om dat verkeer om te zetten in klanten, ga je niet het gewenste rendement van je digitale marketing zien.

CRO of Conversion Rate Optimization verbetert de gebruikerservaring (UX) voor de mensen die je website bezoeken. Door het aantal conversies te verhogen, verhogen we ook de ROI van al je lopende campagnes. Waar landen mensen en waar haken ze af? Met behulp van de data-inzichten van je website kunnen we de gedragsstroom in kaart brengen.

Maar wacht, er is meer!

We kunnen je heatmaps geven om daadwerkelijk te zien hoe je bezoekers door je site gaan. Hoe lang blijven ze op de pagina? Waar klikken ze? Hoe ver scrollen ze? Heatmaps maken het direct visueel en duidelijk. Zo weten we perfect wat werkt en waar acties ondernomen moeten worden.

Maar wacht, er is meer!

Wil je er nog een schepje bovenop doen? Het wordt echt niet straffer dan sessie-opnames.

Om de bezoekers van je website grondig te kunnen begrijpen, is er veel meer nodig dan alleen het analyseren van cijfers.

Met sessie-opnames kunnen we actuele opnames bekijken van wat er werkelijk gebeurt op je website. Echte, geanonimiseerde gebruikers die interactie hebben met je website. Kruip in de hoofden van je klanten. Kijk hoe ze over bepaalde items bewegen, hoe ze scrollen, klikken of zelfs ronduit gefrustreerd raken. Kijk wat mensen op je website doen, hoe ze het doen, waar ze moeite mee hebben en wat hen tegenhoudt om te converteren.

Benieuwd naar wat er echt gebeurt op je website?