Social Media Marketing

"Ignoring online marketing is like opening a business but not telling anyone"

Vraag je jezelf af of social media geschikt is voor je bedrijf?

JA, je bedrijf heeft sociale media nodig, punt uit.

Social media is er en geloof ons, het is een blijver. Het beïnvloedt tegenwoordig elk aspect van onze wereld. Toch twijfel je misschien om met je bedrijfsprofiel aan de slag te gaan op social media. We geven je een paar goede redenen:

Als jij het niet doet, zullen je concurrenten het wel doen.

Dat zijn gemiste kansen voor je bedrijf, en een grote – “Nou, bedankt!” – van de concurrentie. Je kunt net zo goed zeggen dat je die klanten toch niet nodig had en er een mooie strik omheen knopen.

Mensen gebruiken sociale media om betrokken te blijven bij hun favoriete merken.

Is dat niet waar je wilt dat je merk is? Gebruik sociale media als een manier om je boodschap te verspreiden onder die mensen die mogelijk op zoek zijn naar de oplossingen die jij aanbiedt.

Profiteer van de vele mogelijkheden die Social Media marketing biedt.

Gebruik het sociale netwerk op een kostenefficiënte en effectieve manier en communiceer met je publiek. Creëer klantloyaliteit en blijf top-of-mind bij je bezoekers. Spreek nieuwe doelgroepen aan, verspreid je inhoud, aanbiedingen, campagnes en evenementen. Bereik je doelgroepen op hun mobiele apparaten en in hun vrije tijd en gebruik deze interactie om een ​​vertrouwensband te creëren.

Hoe kan Digital Flamingo mijn bedrijf helpen op social media?

Yay! We zijn zo blij dat je dat vraagt.
*Haalt diep adem*

Social media ads

Heb je moeite om te schitteren in het verzadigde social media-landschap? Je zou op social media als een gek naar de miljoenen klanten kunnen zwaaien, maar door de wirwar van irrelevante berichten op hun feed zien ze je gewoon niet.

Het is vermoeiend. Het is tijdrovend. Het is tijd voor verandering.

‘Likes’ zijn een leuke gimmick maar gaan je weinig resultaten opleveren. Om sociale media voor bedrijven te optimaliseren, graven we dieper. Met krachtige advertentietools kun je je publiek tot in de perfectie afbakenen. Verwacht dus betrokkenheid, klikken, leads en verkopen.

Of het nu gaat om een ​​Facebook- en Instagram-campagne, een B2B LinkedIn-aanpak of het bereiken van mensen op Pinterest, wij creëren volledig op maat gemaakte campagnes die rekening houden met de behoeften en voorkeuren van je doelgroep.

Heb je al ervaring met sociale advertenties of begin je net? We helpen je het aantal leads te verhogen en de kosten per lead te verlagen.

Facebook-advertenties

Van linkposts tot remarketingadvertenties, carrousels of Canvas Fullscreen Experiences … noem maar op. We fixen dat voor je!

Instagram-advertenties

Instagram-advertenties zijn een van de beste manieren om het verhaal van je merk te delen en de interesse van je publiek te wekken. Of het nu gaat om Instagram-stories, carrouseladvertenties of video’s, wij helpen je de mensen te bereiken waar je het meest om geeft.

Targeting op sociale media

Je bedrijf heeft een levendig social media profiel, je plaatst regelmatig interessante updates en relevante content, maar je krijgt niet de resultaten waar je op hoopt?

Je kunt een doelwit niet raken als je niet weet wat of waar het is. Sociale media zijn niet effectief als de inhoud niet de juiste doelgroep bereikt.

We zijn 100% toegewijd aan het begrijpen van je doelen, het definiëren van KPI’s en het bijhouden van je prestatiestatistieken op sociale media. We analyseren wat werkt, wat niet en wat er nodig is om je social media-plan op punt te krijgen.

Van branding tot het werven van nieuwe klanten tot rekruteren van nieuwe collega’s of het ontwikkelen van je community; Social Media marketing is de juiste aanpak. Facebook- en Instagram-advertenties leveren meetbare resultaten en statistieken op.

Met gerichte advertentiecampagnes op sociale media ondersteunen we je bedrijf door een campagnestructuur te creëren, advertenties te schrijven, deze te optimaliseren en te evalueren.

Je social media bereik op steroïden zetten?

Veelgestelde vragen rond social media marketing

Wat zijn de voordelen van advertenties op sociale media?

In tegenstelling tot traditionele media is sociale media een ongelooflijk kosteneffectief kanaal. Het is ook meetbaar. Met social media marketing kan je de resultaten meten van elke advertentie die je op de wereld loslaat. Dit betekent dat je je succes perfect kan meten, bijstellen waar nodig en ervoor kunt zorgen dat je marketingbudget rendeert.

Hoe kan ik de prestaties van mijn social media-advertenties volgen?

Het draait allemaal om transparantie, dus jij hebt altijd toegang tot je eigen advertentieaccounts. Het is daar echter een beetje een doolhof, dus naast je toegang, zullen we de campagneprestaties voor je ophelderen indien je dat wenst. We houden ook maandelijkse rapportages waar je een volledig overzicht kan krijgen van de prestaties van je campagne, met duidelijke details over alle resultaten en trends. Heb je liever wat meer of wat minder data? Geen probleem. We zorgen ervoor.

Moet ik één social media platform kiezen of mijn budget spreiden?

Het social media landschap verandert voortdurend, en hoewel de meeste van onze campagnes momenteel op Facebook en Instagram worden uitgevoerd, zal dit niet altijd het geval zijn. Naarmate het landschap verandert en we nieuwe trends opmerken die je zaak ten goede komen, passen we je campagne aan om je de beste resultaten te behalen.

Moet ik een blog hebben om succesvol campagne te voeren op social media?

Nee. Wanneer je met ons in zee gaat, duiken we in je bedrijf en ontwikkelen we advertenties die je vertellen over wie je bent en waarom klanten voor je bedrijf moeten kiezen. We vertellen dit verhaal niet alleen via advertentieteksten, maar ook via advertentieafbeeldingen of video’s.