Tracking + Analytics

Zet je data aan het werk.

Bij al onze diensten is het van cruciaal belang dat we de resultaten die we binnenhalen, kunnen volgen, zodat jij volledig begrijpt waar je resultaten precies vandaan komen. We helpen je een dieper inzicht te krijgen in je publiek via onze analysediensten. Online analyses zijn de manier waarop we de meeste van onze beslissingen nemen en een effectieve marketingstrategie leveren. Met nauwkeurige tracking optimaliseren we elke campagne die we voeren om je nog betere resultaten te bezorgen.

Google Analytics

Met een overvloed aan informatie die voortdurend door je bedrijf stroomt, is het mogelijk dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Geen nood, we helpen je weer op weg. Wij zijn gek op data zoals flamingo's gek zijn op garnalen. Na onze beoordeling zal je in staat zijn om een kijkje te nemen op belangrijke gegevens zoals:

  • Bezoekersgedrag en
  • Demografische gegevens
  • Bounce rates
  • CTR of doorklikratio's
  • Zoektrends
  • Paginaweergaven
  • Sessiedata
  • Aankopen
    ...en nog veel meer!

 

Conversieratio optimalisatie

CRO of Conversie Ratio Optimalisatie verbetert de gebruikersbeleving (UX) voor de mensen die je website bezoeken. Door het verhogen van conversies zullen we ook de ROI van al je lopende campagnes verhogen. Waar komen mensen terecht en waar haken ze af? Met behulp van de gegevensinzichten van je website kunnen we het gedrag van mensen die van de ene pagina naar de andere gaan visualiseren. 

Maar wacht...er is meer!

Wij kunnen je voorzien van heatmaps om effectief te zien hoe je bezoekers door je site reizen. Hoe lang blijven ze op de pagina? Waar klikken ze op? Hoe ver scrollen ze?  Heatmaps maken het direct visueel en duidelijk. Zo weten we wat goed werkt en waar acties moeten worden ondernomen.

Maar wacht...er is meer!

Wil je nog een stapje verder gaan? Het wordt niet echter dan sessieopnames.

Er is veel meer nodig dan alleen maar cijferanalyse om je websitebezoekers echt te begrijpen.

Sessie opnames maken het mogelijk om opnames te bekijken van wat er werkelijk gebeurt op uw website. Echte, geanonimiseerde gebruikers die met je website communiceren. Kruip in het hoofd van je klanten. Kijk hoe ze over bepaalde items zweven, hoe ze scrollen, klikken of zelfs gefrustreerd raken. Kijk wat mensen op je website doen, hoe ze het doen, waar ze worstelen en wat hen ervan weerhoudt om te converteren.

Benieuwd naar wat er echt gebeurt op je website?