Social media marketing

Vraag je je af of social media geschikt is voor je bedrijf?

JA, je bedrijf heeft social media nodig, punt uit.

Social media is here to stay. It affects every aspect of our world today. Still, you may wonder why your business need social media.
Hier zijn een paar goede redenen:

Als jij het niet doet, doen je concurrenten het wel.

Dat zijn gemiste kansen voor je bedrijf, en een grote - "Oh, dank je wel!" - van de concurrentie. Je kunt net zo goed zeggen dat je die klanten niet nodig hebt en een strik om ze heen binden.

Mensen gebruiken social media om in verbinding te staan met hun favoriete merken.

Is dat niet waar je je merk wilt hebben? Gebruik social media als een manier om je merkboodschap te verspreiden onder de mensen die misschien op zoek zijn naar de oplossingen die je aanbiedt.

Profiteer van de vele mogelijkheden die Social Media marketing biedt.

Use the social network in a cost-efficient and effective way and communicate with your audience. Create customer loyalty and stay top-of-mind with your visitors. Address new audiences, distribute your content, offers, campaigns and events. Reach your audiences on their mobile devices and in their free time and use this interaction to create a bond of trust.

"Online marketing negeren is als het openen van een bedrijf, maar het aan niemand vertellen."

Hoe kan Digital Flamingo mijn bedrijf helpen op sociale media?

Yay! We zijn zo blij dat je het vraagt.
* ademt diep in*

Social media advertenties

Bereik grotere aantallen met sociale media advertenties.

Social media advertenties zijn een krachtige manier om grote aantallen van je doelgroep te bereiken die zich nog niet bewust zijn van je merk.

Of het nu gaat om een Facebook- en Instagram-campagne, een B2B LinkedIn-aanpak of het bereiken van gebruikers op Pinterest, wij creƫren volledig op maat gemaakte campagnes die rekening houden met de behoeften en voorkeuren van je doelgroep.

Betaalde sociale media zijn uiterst belangrijk voor startups en bedrijven van elke omvang om de bekendheid, online leads en verkoop te vergroten. Om consumenten te bereiken en impact te maken, dien je je te richten op meer dan alleen organische sociale media. Betaalde sociale media zijn een essentieel onderdeel van socialemediamarketing die je bereik vergroten en conversies genereren door middel van targeting.

Heb je al ervaring met sociale advertenties of ben je net begonnen? We helpen je het aantal leads te vergroten en de kosten per lead te verlagen.

Facebook advertenties
Van link posts tot remarketing advertenties, carrousels of Canvas Fullscreen Experiences ... noem maar op. We zijn er voor je!

Instagram advertenties
Instagram-advertenties zijn een van de beste manieren om het verhaal van je merk te delen en de interesse van je publiek te wekken. Of het nu gaat om Instagramstories, carrouseladvertenties of video's, we helpen je de mensen te bereiken waar je het meest om geeft.

Targeting op social media

Je bedrijf heeft een levendig social media profiel, je plaatst regelmatig interessante updates en relevante content, maar je krijgt niet de resultaten waar je op hoopt?

Wel, je kunt geen doelwit raken als je niet weet wat of waar het is.
Sociale media zijn niet effectief als de inhoud niet de juiste doelgroep bereikt.Ā 

We zijn 100% toegewijd aan het begrijpen van je doelstellingen, het definiƫren van KPI's en het volgen van je social media prestatiemetingen. We analyseren wat werkt, wat niet werkt en wat er nodig is om je social media-plan op het goede spoor te krijgen.

Van branding tot het werven van nieuwe klanten of het ontwikkelen van je community; Social Media marketing is de juiste aanpak. Facebook- en Instagram-advertenties leveren meetbare resultaten en statistieken op.

Met gerichte social media advertentiecampagnes ondersteunen we je bedrijf door het creƫren van een campagnestructuur, het schrijven van advertenties, het optimaliseren en het evalueren ervan.

Wil je je sociale aanwezigheid op steroĆÆden zetten?