Virtual Tours

Open de deuren van je bedrijf online. Toon de binnenkant met een virtual tour.

Maak kennis met je beste marketinginvestering..
Google Business View is een "set-it-and-forget-it" marketingaspect, zonder maandelijkse, jaarlijkse of andere terugkerende kosten.

Stel jezelf de volgende vragen om te bepalen of een virtuele tour iets voor jou is:

Ben je trots op je bedrijf?

Komen klanten naar je fysieke locatie?

Heeft je bedrijf charme en persoonlijkheid?

Heb je een lokale Google-bedrijfspagina?

Wil je dat je bedrijf gemakkelijk te vinden is op Google Maps?

Als je op de meeste van deze vragen "JA" hebt geantwoord, is een Virtual tour absoluut geschikt voor je bedrijf.
Heb je nog geen Google-bedrijfspagina?

Maak je geen zorgen. Wij zorgen daar wel voor.

Je virtual tour wordt daar getoond voor de hele wereld.

Zet online bezoekers om in klanten.

Met Google Business View kan je een virtuele 360-graden tour door je bedrijf maken, die klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen bekijken.

Bezoekers hebben de controle over een 360 graden interactieve ervaring. Het stelt hen in staat om je bedrijf te leren kennen op een unieke, levendige en aantrekkelijke manier.
Ze zullen het interieur kunnen bekijken en de producten die je aanbiedt kunnen zien, waardoor ze je bedrijf persoonlijk zullen willen bezoeken.

Laat de wereld zien wat je te bieden hebt, laat zien wat je doet en hoe je bedrijf zich onderscheidt van je concurrenten. Informeer de bezoekers op een creatieve manier en overtuig hen ervan dat een bezoek de moeite waard is.

Wij zorgen ervoor dat je bedrijf op Google staat, de grootste en bekendste zoekmachine ter wereld.

Google Street View voor Business Virtual Tours is een uitbreiding van Google Street View die je online klanten naar je bedrijf brengt.

24 uur per dag, 365 dagen per jaar!

Wanneer potentiële klanten je bedrijf online vinden, kunnen ze via Google Maps en Google Street View met behulp van een 360 virtuele tour in je bedrijf rondkijken.

Klanten zullen in staat zijn om in je bedrijf te stappen alsof ze er persoonlijk zijn. Verwerk je virtuele tour in je eigen website of Facebook bedrijfspagina.


Laat je zakelijke activiteiten op een leuke, unieke en aantrekkelijke manier zien.

Micro tour

250
 • 5 panoramische foto's
 • Afgewerkte 360° virtual tour
 • Plaatsing op Google Business pagina
 • HTML-broncode van je virtual tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Small tour

400
 • 10 panoramische foto's
 • Afgewerkte 360° virtual tour
 • Plaatsing op Google Business pagina
 • HTML-broncode van je virtual tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Large tour

650
 • 30 panoramische foto's
 • Afgewerkte 360° virtual tour
 • Plaatsing op Google Business pagina
 • HTML-broncode van je virtual tour
 • Retoucheren van panoramafoto's

Veelgestelde vragen over virtual tours

Wat is een Virtual Tour?

Virtual tours of virtuele rondleidingen zijn interactieve online panoramische afbeeldingen van 360° die een locatie simuleren. Ze vertegenwoordigen een echte locatie in virtual reality. Het zijn geen video's die beperken wat een kijker kan zien, maar zijn 360 ° panoramisch gebaseerd en virtuele rondleidingen zijn interactief. Ze geven de kijkers een keuze naar wat ze willen zien op die locatie en bieden de vrijheid om te bewegen over de locatie zoals zij dat willen. Die vrijheid maakt de tour een realistische en boeiende marketingtool.

Welke soorten bedrijven moeten Virtual Tours gebruiken?

Vrijwel elke industrie 😉 kan gebruik maken van virtuele rondleidingen. Van vastgoedbedrijven tot horeca tot detailhandel en zelfs professionele diensten zoals tandarts, kinesisten en fysiotherapeuten kunnen profiteren van een virtual tour. Voor elke locatie die je promoot op jouw site presenteer je het op een aantrekkelijkere en interactieve manier door middel van een virtual tour. Hiermee heb je een 24/7 marketingtool waarmee prospects kunnen bezoeken wanneer ze willen, zelfs als u er niet bent.

Waarom moet ik een Google virtual tour hebben?

Het is een Google-programma en Google is er dol op. Het zal jouw zichtbaarheid op Google verbeteren, vooral in de zoekresultaten van Google Local. Het helpt ook om vertrouwen op te bouwen waardoor mensen jouw locatie kunnen 'beleven' voordat ze effectief bezoeken. Deze interactieve, virtuele ervaringen wekken meer vertrouwen bij potentiële klanten en vergroten de kans op een persoonlijk bezoek aanzienlijk. Wanneer potentiële klanten je zoeken op Google, zorg er dan voor dat hun eerste kennismaking een goede is door hen te laten zien wat je te bieden hebt.

Kan een virtual tour op mijn website geplaatst worden?

Natuurlijk! Je kunt het eenvoudig op jouw bedrijfswebsite plaatsen met de instructies die we geven. Het is gewoon een kwestie van één regel code toe te voegen. Je kunt het ook delen op sociale media, blogs, e-mail en waar je maar kunt bedenken om het te plaatsen.

Hoeveel kost een virtual tour?

Het is verrassend betaalbaar! Het is gebaseerd op het aantal panorama's en de gebieden die je in de virtual tour wilt opnemen. Virtuele rondleidingen beginnen bij slechts €250. Digitale marketing is een snel veranderende wereld, en er zijn maar weinig tactieken die lokale bedrijven zoveel waar voor hun geld bieden als een virtual tour. Het kan een uitdaging zijn om de ROI van marketing bij te houden en te bewijzen, maar je profiteert van de voordelen van deze technologie. Meer vertrouwen, meer webverkeer en zichtbaarheid van zoekopdrachten, meer fysieke bezoekers, meer verkoop... We kunnen zo nog wel even doorgaan.

Zijn er extra terugkerende kosten?

Nee. Het is een eenmalige kost zonder extra terugkerende kosten.

Wat is een Google Trusted Photographer?

Een Google Trusted Photographer is iemand die Google heeft laten zien dat hij of zij bekwaam is in het maken van 360° -panorama's door ten minste 50 door Google goedgekeurde 360​​° -panorama's te uploaden naar Google Street View.

Wat is Google My Business?

Een lokale Google Mijn Bedrijf-vermelding is een online profiel met jouw bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website, foto's en andere details. Ze zijn een gratis bedrijfsvermelding op Google. Wanneer iemand op Google naar jouw bedrijf zoekt, worden de resultaten weergegeven met jouw lokale vermelding in de rechterbovenhoek van de pagina.

Wat als ik geen Google bedrijfspagina heb?

Geen probleem! Dan maken wij er een aan voor jou.

Wat is Google Street View?

Google Street View is een technologie in Google Maps en Google Earth die 360​​° interactieve panoramische beelden biedt van posities langs vele straten in de wereld. Het werd in 2007 gelanceerd in verschillende steden in de Verenigde Staten en is sindsdien uitgebreid met steden en landelijke gebieden over de hele wereld, ook interieurs van bedrijven.

Hoe wordt een Google Virtual Tour gemaakt?

Een Google Trusted Photographer maakt en publiceert jouw virtuele tour. Voor de leek is het een vrij ingewikkeld proces. Voor de Google Trusted Photographer is het een technisch ingewikkeld, maar eenvoudig proces. Het omvat het maken van meerdere overlappende foto's op verschillende belichtingsniveaus van elke scène om high definition-foto's (HDR) te maken met behulp van een speciaal fototoestel , evenals speciale software en applicaties om de foto's samen te voegen en te verbeteren tot panorama's.

Mogen er mensen aanwezig zijn in de zaak tijdens de fotoshoot?

Ja. Klanten en medewerkers kunnen aanwezig zijn, maar hun gezichten zullen wazig gemaakt worden om hun privacy te garanderen. De meeste ondernemers kiezen er voor om het bedrijf zonder mensen te laten zien. Op die manier hoef je niemands expliciete toestemming te vragen om foto's te trekken en ben je zeker dat alles goed zichtbaar is. We kunnen vroeg of laat fotograferen als je deze look verkiest.

Hoe lang duurt de shoot voor een virtual tour?

Zodra je een virtuele tour hebt geboekt, komt onze fotograaf bij je langs. Het duurt ongeveer 30 minuten tot een uur om 10 afzonderlijke panorama's te maken. Het duurt dan een paar dagen voordat we de afbeeldingen bij elkaar hebben gevoegd en de 360 ​​° virtuele tour hebben gebouwd. Zodra de postproductie is voltooid, kan de virtuele tour binnen een paar dagen na het maken van de foto's online zijn.

Welke voorbereidingen neem ik voor een virtual tour?

Jouw bedrijf of locatie moet er precies zo uitzien zoals jij wilt dat deze er voor jouw publiek uitziet. Je moet ervoor zorgen dat je locatie netjes en met zo weinig mogelijk mensen in de buurt is om ervoor te zorgen dat de opnamen zo snel en zo efficiënt mogelijk worden gemaakt.

Mijn virtuele tour is buitenshuis. Wat met het weer?

Voor een virtual tour van hoge kwaliteit moet het weer goed zijn. Anders zou onze fotograaf jouw bedrijf of locatie niet fotograferen. Als het weer te koud is, waardoor regen of wind het moeilijk zou maken om te fotograferen of juist te warm, waardoor de cameralens aandampt, komen we die dag niet fotograferen. Als de weersomstandigheden op de dag van de shoot echter niet gunstig zijn, nemen we 's ochtends contact met je op en plannen we deze opnieuw in.

Kan ik zelf kiezen wat er gefotografeerd wordt?

Uiteraard. We zullen samen met jou de exacte locaties en gebieden bevestigen die in jouw virtual tour moeten worden opgenomen.

Klaar om nieuwe online klanten te ontvangen in je bedrijf?