Zijn we een match?

Je vraagt ​je misschien af ​​of wij een match voor jou of je bedrijf kunnen zijn.
Laten we dus een paar dingen duidelijk maken.

Geen enkel bedrijf is voor iedereen weggelegd

We zijn er trots op dat we openhartig en transparant zijn. We zouden het vreselijk vinden als een zaakvoerder ons om de verkeerde redenen inhuurt.

We werken met allerlei soorten bedrijven, maar soms staan ​​budgetten, planningen of verschillen in de weg. En dat is oké. Echt. Er is altijd de volgende.

We zijn geen Mouse Jockeys

Als je op zoek bent naar marketing- of ontwerprobots om gewoon je ding te doen ... wel, dat zijn wij niet. your Als we samenwerken, zullen we vechten voor wat volgens ons in jouw beste belang is. Soms zullen we wat incasseren, maar verwacht niet dat we stoppen met het aanbevelen van wat we denken dat het beste is. Uiteindelijk zullen we altijd een manier vinden om het te laten werken.

Wij investeren in de oplossing samen met u of voor u.

We voeren niet enkel uit wat je maar vraagt. Als dat de manier is waarop je jouw projecten het liefst afhandelt, geven we deze liever door.

Vertrouw op onze expertise

Tenzij je een digitale marketingspecialist bent met eeuwenlange ervaring, is het waarschijnlijk dat jouw ideeën enige verbetering kunnen gebruiken. Het is prima om een ​​vaag idee te hebben van hoe je wilt dat de website eruitziet, maar je moet erop kunnen vertrouwen dat we weten wat we doen. Daarom huur je ons tenslotte in. Maar als je ongedifferentieerd werk wilt, ingegeven door een cookie cutter-proces, dan zijn wij niet de juiste partner voor jou.

Kan je ons betalen?

Waarschijnlijk. We zijn niet de goedkoopste, maar we zijn ook niet de duurste. We zijn redelijk en we bieden (naar onze bescheiden mening) een fantastische waarde.
We werken hard en gepassioneerd voor onze partners en we hebben maar één snelheid; FULL.

Ons engagement

We werken samen met bedrijven van elke omvang; we zijn niet snobistisch. Maar we lijken beter samen te werken met partners die de waarde die we toevoegen begrijpen en waarderen. Dat doet ons met onze vleugels flapperen.

We werken meestal op lange termijn samen met partners om hun verschillende doelen te bereiken. Maar dat betekent niet dat we geen enkele kleinere projecten zullen doen. We weten dat budgetten soms lastig kunnen zijn, en we zoeken graag naar manieren om resultaten te behalen, zelfs als de middelen krap zijn.

Je wil snel een website.

Ben je op zoek naar een quick fix? Dan zijn wij niet de digitale partner voor jou.

Onze websites hebben gemiddeld 4-10 weken nodig om te voltooien en om goede redenen. Je website is het belangrijkste hulpmiddel om je bedrijf online te laten groeien. Je wil een website die perfect aansluit bij je bedrijf en je zakelijke doelstellingen. Niet zomaar een mooie website.

We zouden jou en onszelf een slechte dienst bewijzen als we je website snel online smijten, en dat is de reden waarom we gewoon niet zo werken. 

Je hebt geen tijd om ons informatie te verstrekken.

We begrijpen dat je het druk hebt en dat je een bedrijf moet runnen. Maar we hebben wat tijd nodig als je ervoor kiest om ons in te huren om je website of online campagne te bouwen. Als je deze tijd niet kunt vinden, zijn we misschien niet de juiste keuze voor jou.

Laat ons eerlijk zijn, Jij kent je bedrijf beter dan wij en wij behandelen jou als de expert.

Ja, we zullen je website of digitale marketingcampagnes onderzoeken, plannen, ontwerpen en maken. Om het effectief te laten werken, hebben we je hulp nodig. We hebben je nodig om je organisatorische kennis aan ons over te dragen, zodat we deze kunnen vertalen naar iets dat je klanten begrijpen en waarderen. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter je website of marketingcampagnes zullen zijn.

Tenzij je een digitale marketingspecialist bent met eeuwenlange ervaring, is het waarschijnlijk dat jouw ideeën enige verbetering kunnen gebruiken. Het is prima om een ​​vaag idee te hebben van hoe je wilt dat de website eruitziet, maar je moet erop kunnen vertrouwen dat we weten wat we doen. Daarom huur je ons tenslotte in. Maar als je ongedifferentieerd werk wilt, ingegeven door een cookie cutter-proces, dan zijn wij niet de juiste partner voor jou.

Je wil achterover leunen en het geld binnen laten rollen

Bouw het en de klanten komen, toch? 

Nope.

Het zou geweldig zijn als je gewoon een webdesigner zou kunnen betalen om een ​​website voor je te bouwen en dan achterover leunt en het geld binnen laat rollen. Dit is zelden het geval. Als jij dit bent, moet je misschien teruggaan naar de tekentafel.

Als je website eenmaal live is, heb je wat werk nodig om deze te promoten, of je kunt altijd iemand betalen om het voor je te doen. Hoe dan ook, je zou een actieplan moeten hebben om bezoekers naar je website te trekken, zoals;

  • Een contentmarketingstrategie
  • Facebook advertentiecampagnes
  • SEO-strategie
  • Google AdWords-campagne
  • E-mailmarketingstrategie

Als je begrijpt dat marketing belangrijk is en je bereid bent om het werk te doen, hebben we goed nieuws.

Daar kunnen wij je bij helpen!

We willen dat je alle mogelijke kansen krijgt om te slagen en als je bereid bent om het werk te doen, staan ​​we voor je klaar.

Je weet niet wat je wil.

We werken graag samen met partners die weten wat ze willen. Je kunt het misschien niet altijd zeggen, maar je weet wat je wil.

Niets is zo vervelend als besluiteloosheid halverwege het proces.

Als je echt niet weet wat je wilt, Dat is OK.
Vertel het ons gewoon en vertrouw ons. Misschien kunnen we je door het proces begeleiden en een aanbeveling doen op basis van wat we weten.

Als je er nog steeds bent en helemaal mee bent met het verhaal, dan is dat geweldig! We horen graag meer over je ideeën, je bedrijf en wat je wil bereiken.

Dus als je denkt dat we misschien goed bij je passen ... of als je vragen hebt, laat het ons weten, we zijn vriendelijke vogels, we bijten niet tenzij je het vraagt, en we doen je graag een voorstel.