fbpx

Websites maken

“Websites promoten je bedrijf 24/7. Geen enkele werknemer zal dat doen”

Je website is het belangrijkste online contactpunt van je bedrijf en moet worden beschouwd als een winkel of kantoor. Het moet duidelijk en gemakkelijk te navigeren zijn om je bezoekers te helpen, te informeren en te converteren naar wat jij hen aanbiedt.

Jouw unieke plek op het web​

Je eigen plek op het web is veel toegankelijker dan je denkt. Een eenvoudige strategie om je online aanwezigheid te vergroten zonder ingewikkeld gedoe. Een plek waar je jezelf kan uiten en er zeker van kan zijn dat de wereld de dingen die echt belangrijk voor je zijn op de juiste manier zal zien? Dat kan onmogelijk een voorgekauwd sjabloon zijn.

Wordpress website - Smartcom.be
StayHungry mobile responsive website

Responsive Webdesign​

We helpen je een website te bouwen waar je klanten dol op zullen zijn. Je website is vaak de eerste ervaring die mensen met je merk hebben. Zorg dat die eerste indruk telt. Alles wat je doet moet worden gedreven door een specifiek doel, een kristalheldere visie op wat je wil bereiken. Wat dat doel ook is, we zijn er om het te helpen realiseren. Heb je een dynamische website nodig die bezoekers omzet in klanten? Heb je een oude website die geen inkomsten genereert en een upgrade nodig heeft? Ben je aan het rebranden of wil je je online aanwezigheid verbeteren? We ontwerpen niet enkel een website die er op elk apparaat fantastisch uitziet. We bouwen je website met je potentiële klanten in gedachten en gebruiken strategieën om van je bezoekers loyale, betalende klanten maken.

SEO Proof​

Wanneer we een website maken, zorgen we er altijd voor dat we een oplossing creëren die aan je verwachtingen voldoet – en deze overtreft. We doen niets halfbakken. Verwacht een responsive website die een gesprek op gang brengt, zichtbaarheid biedt en je bedrijf een boost geeft. Door kwalitatieve inhoud te combineren met zoekmachine-optimalisatie zorgen we ervoor dat je website zichtbaar is en scoort.

Wordpress website - kanker-verlichten.be

Wat zeggen onze partners?

Kwaliteit met een vurig en aangenaam kantje. Deze topper maakte mijn nieuwe website, luisterde, interpreteerde en dacht stevig mee. Zijn ervaring verwerkte hij in het resultaat dat er 200% mag wezen BAM! www.smart-com.be. Binnenkort met vernieuwde teksten en al. Dank je wel voor de fijne samenwerking.
Goede website gemaakt. Veel meer werk dan voorheen. Goede opvolging en belangrijk, niet te duur.

Veelgestelde vragen over webdesign

Voordat iemand je een prijs geeft, moeten ze jou, je bedrijf, je doelen en de problemen die de voorgestelde oplossing oplost, volledig begrijpen. Zet je investering nooit op het spel bij een bedrijf dat niet de tijd neemt om je doelstellingen volledig te begrijpen en te verkennen Het is belangrijk om te bepalen hoe online succes er voor jou uitziet.

Onze mantra is: “Voorschrift zonder diagnose is een wanpraktijk.” Wat betekent dat voor jou? Het betekent dat we begrijpen dat je website slechts een deel is van het algemene beeld van je bedrijf. We begrijpen ook dat als je ecosysteem een ​​paar onderdelen mist, een nieuwe website je niet de resultaten geeft die je verwacht. Hierdoor proberen we een glashelder inzicht te krijgen in welke rol je website speelt en wat je binnen die website nodig hebt om te slagen.
Je kunt van ons verwachten dat we in ons eerste gesprek de volgende vragen stellen:

 • Hoe zullen potentiële klanten je vinden?
 • Wat willen je bezoekers doen / zien / ervaren wanneer ze op je website komen?
 • Hoe ziet online succes er voor jou uit?
 • Verkoop je producten online
 • Plan je afspraken?
 • Zullen je gebruikers inloggen om toegang te krijgen tot een deel van je inhoud / functies?
 • Heb je al een logo en is het authentiek voor wie je bent en spreekt het je doelgroep aan?
 • Hoeveel webpagina’s heb je nodig volgens jou?
 • Vervangen we een bestaande site
 • Vertel ons wat wel en niet werkt op je bestaande site.
 • Wie schrijft de teksten en zorgt voor de inhoud?
 • Heb je beeldmateriaal om je diensten, product, locatie en / of team te laten zien?

We stellen je veel vragen om ons een goed idee te geven van de investeringsprijs van je website.

Dit omvat het maken van nieuwe advertentiegroepen en zoekwoorden, het onderbreken van advertenties of zoekwoorden die niet werken, het doen van suggesties voor nieuwe campagnes, het controleren of het budget toereikend is en het maken van suggesties over waar je het kan verhogen, zorgen dat je advertenties niet worden weergegeven voor irrelevante trefwoorden en nog veel meer.

Het advertentielandschap is dynamisch. Elke keer dat een advertentie wordt weergegeven, worden er miljoenen berekeningen uitgevoerd in een realtime veiling. Door het te optimaliseren, blijven je campagnes verbeteren en uitbreiden. Zelfs als er niets werd aangeraakt en andere adverteerders nieuwe campagnes zijn begonnen, kunnen je resultaten van week tot week of van maand tot maand heel anders zijn.

Er zijn drie factoren die bepalen hoe lang het duurt om je online project te voltooien:

 • Omvang van het uit te voeren werk.
 • De complexiteit van de websitestructuur.
 • Hoe beschikbaar ben jij in het geven van feedback en inhoud.

Een eenvoudige zakelijke website neemt al gauw 6-8 weken in beslag, inclusief het maken van inhoud, feedbackrondes en live gaan.
E-commerce en sites met een lidmaatschap kunnen 10-15 weken duren, maar dat is sterk afhankelijk van het aantal functies en producten je op de website wil. Wanneer we je een projectofferte geven, zullen we je altijd een schatting van de tijd samen met de verwachte prijs bezorgen.

Je oude website werkt niet voor je. Je zou dit niet lezen als het dat wel het geval was. Het opnieuw ontwerpen van iets dat ‘kapot’ is, lijkt een beetje op het opnieuw schilderen van een roestige auto. Het ziet er misschien geweldig uit, maar de problemen zijn er nog steeds en zullen nog steeds problemen blijven veroorzaken. Door alles weg te halen en opnieuw te beginnen, zijn we in staat om voor jou een nette, goed draaiende website te bouwen die aan al je behoeften voldoet en die je zal helpen al je doelen te bereiken. 
Door helemaal opnieuw te beginnen, kunnen we iets creëren waarvan je niet had durven dromen. We maken echter altijd graag een analyse van je huidige website om te kijken of we deze kunnen uitbreiden. Al is dat nooit een garantie.

We spitsen ons ook toe op je behoeften op het gebied van SEO, SEM en social media marketing. Daarom zorgen we ervoor dat je website is opgemaakt met de beste SEO-praktijken in gedachten.  
Zodra je site is gebouwd, kan je ons altijd aanspreken om je website maximale exposure te bezorgen op Google.

We bouwen uitsluitend WordPress-websites met een reden: het is gewoon het beste platform voor kleine tot middelgrote bedrijven. Als je WordPress voor je website gebruikt krijg je de mogelijkheid om een ​​site aan te passen en te maken die aantrekkelijk is voor je doelpubliek. WordPress is het dominerende websiteplatform. Sterker zelfs: Bijna 40% van de websites wordt gehost door WordPress. Hoe kan met met zulke cijfers fout gaan?

We hebben ons proces zo ontworpen dat jouw stem overal gehoord wordt. We beginnen met een vragenlijst en een gesprek waar we allerlei vragen stellen om meer te weten te komen over je bedrijf en doelstellingen, waar je tevreden mee bent en wat je denkt dat verbeterd kan worden, welke rol je wilt dat je website speelt, en hoe je ideale site eruit zal zien. Zodra je je aanmeldt om partner te worden, heb je een rechtstreekse contactpersoon tijdens je project en beoordeel jij de ontwerpen. We willen dat je 300% tevreden bent met je website.

Meteen aan de slag?

Wil je een website laten maken en heb je al een concreet idee? Dan is het tijd voor actie!
Bezorg ons jouw ideeën voor jouw website en we gaan meteen aan de slag om je een voorstel op maat te bezorgen.

hoeveel kost een website (1)
Webdesign

Hoeveel kost een website?

Hoeveel kost een website?

Of nog beter: Hoeveel kost het om een website te laten maken?

Een simpele vraag met een iets complexer antwoord. Hoeveel een website kost hangt van veel factoren af, van website type en platform tot functionaliteit, ontwerpkwaliteit en prestaties.

Meer lezen »